Met veel plezier maken we de winnaars van onze Reinvent The Habitat Challenge bekend.

De afgelopen maanden hebben de vijf finalisten hun concept gepitcht voor onze investeerders. Alle pitches waren zeer inspirerend. Natuurlijk hebben we ons ook verdiept in de details van deze vijf concepten. En na zeer uitgebreide en zorgvuldige overweging hebben we twee concepten geselecteerd als de winnaars van onze challenge.

En de winnaars zijn …

 

Compact Modular van RAW Module

Een slim, modulair concept met geweldige mogelijkheden om de kosten van huisvesting in de toekomst te verlagen en het woongeluk te verbeteren. Het systeem is goed doordacht en (bijna) marktklaar. Het is al eerder gebouwd (in Zuid-Afrika), dus we verwachten het concept snel te ontwikkelen en op te schalen.

 

Qupz van Qupix

Qupz heeft een aantrekkelijke visie en een groot verdienpotentieel. Het bestaat uit een sector-overstijgende platformbenadering. Partnerpartijen kunnen hun eigen woonruimtes ontwerpen en bewoners kunnen een plug-en-play huis kiezen van hun favoriete lifestyle-merk.

Blijf ons volgen!

Het is nu tijd om de volgende stappen te zetten. We werken aan de juiste configuratie voor het RAW Module-concept voor de Nederlandse markt. We gaan deze configuratie vóór het einde van 2018 bouwen op The Green Village in Delft. Het Qupz-concept vraagt om meer gedetailleerde engineering en verdere digitale ontwikkeling voordat we beginnen met bouwen en testen. Dus dat is wat we als eerste gaan doen voor Qupz.

Nogmaals veel dank aan alle partijen die hebben deelgenomen aan de Reinvent The Habitat Challenge! Petje af voor alle inspanningen.

We keep you post-it. En hé, stop niet met het uitdagen van de status-quo.