Lightness in the city

Concept based on the use of reclaimed materials and the use of a greenhouse to provide light, heat, ventilation, and food in the living spaces. The facade is characterized by the greenhouse on the south side and the completely closed ceramic facade on the other side. The house provides a green living space as well as a lot of privacy and quietness. The timber framing can be quickly built and can be customized as the needs of the user changes. The use of bathroom and kitchen units that can be placed anywhere makes this proces evenmore conviniant.

De bouwstenen van het project

  • Locatie: Deels
  • Sociale contacten: Deels
  • Veiligheid: Deels
  • Wooncomfort: Niet
  • Buitenruimte & Natuur: Helemaal
  • FinanciĆ«n: Deels
  • Privacy: Helemaal
  • Ruimte & Indeling: Deels
  • Techniek & Design: Niet
  • Gebruikers gedefinieerd: Niet

Contact informatie

  • Teamnaam: Contactgegevens verborgen
  • Email adres: Contactgegevens verborgen

Join us!

You finally get the chance to turn the building world upside down. Share your idea(s) about houses and housing with us!

Join now!

De challenge is on!

  • Reinvent The Habitat
  • Turn the building world upside down
  • Realise, build and scale your idea